Romaner

Romaner

Køb bogen

Hungerhjerte

Gyldendal, 2018

Truede hun sin kæreste med en køkkenkniv? Hun kan ikke huske det, kun at nogen råbte, hun var fucking sindssyg. Det er nat, og hun sidder på den psykiatriske akutmodtagelse i Ballerup. Hun har gået rundt ude på parkeringspladsen uden tøj på for at lede efter sin kæreste.

For få dage siden var hun en kvinde med en mand i et rækkehus nord for København. For længe siden var hun et barn i en indviklet familie. Nu er hun ikke længere i sin egen krop.

HUNGERHJERTE er en autofiktiv roman om angst, kærlighed, sex og terapi. En kvindelig forfatter er flyttet hjem til Danmark efter at have boet nogle år i Tanzania. Hun er del af et københavnsk kulturmiljø, og hun forelsker sig begærligt i en musiker, som hun flytter ind hos sammen med sin voksne datter. Men umærkeligt svinder lyset omkring hende, om natten vågner hun med et sæt. Hun ved godt, hvordan ordentlige mennesker opfører sig. De er afdæmpede og rummelige. Men inde i hendes hoved traver et vilddyr rundt under en udspændt hinde.

Køb bogen

Køb lydbogen - indlæst af forfatteren

 

Køb bogen

Udfordringen

Rosinante, 2013

Seks forfattere fra seks forskellige steder i verden skal tilbringe et halvt år sammen i Afrika. Et hus er stillet til deres rådighed. Alt er betalt. Til gengæld skal de skrive mindst én erotisk fortælling hver til en for dem ukendt samler. Når en historie er færdig, læser forfatteren den op for de fem andre. Fortællingerne bevæger sig ind og ud af hinanden, og vikler sig ind i forfatternes eget liv, så de bliver figurer i hinandens erotiske fortællinger, samtidig med at deres virkelige liv flettes sammen. En sanselig fortælling om forelskelse, fantasier og begær.

Køb bogen

Køb lydbogen - indlæst af forfatteren

Lån bogen

 

Begravelsen

Gyldendal, 2008

Når frosten går af jorden, skal Skarre begraves i den lille by Fagerhult i Småland. Indtil da sidder enken Gertie, datteren Paula og resten af begravelsesselskabet bænket i familiens torp, mens Skarre ligger ude i annekset.
Blandt gæsterne er de mennesker, der har præget Skarres og Paulas liv, og mens man venter, vokser historierne frem om, hvordan personerne har sat frø i hinandens liv, hvordan de har levet og åndet for store projekter, elsket og hadet hinanden og sig selv, og hvordan disse relationer er den lim, der binder den enkeltes livshistorie sammen.
Begravelsen er historien om at mærke livet i smerten og om at miste og genfinde sig selv.

Køb bogen

Lån bogen

 

Mine syvogtyve sansers elskede

Rosinante, 2003

Geologen Clemens Carlsen er i en alder af 71 år draget ud i den Libyske Ørken. Hans kone Anna er rejst efter ham. Ingen ved hvor de er, eller hvorfor de er taget af sted. Et eftersøgningshold er sendt ud for at finde dem.
På et hotel i en ørkenby i Ægypten sidder deres søn Tore. Mens han gransker forældrenes gamle dagbogsnotater, fotografier fra deres ungdom og videnskabelige optegnelser, oprulles deres liv for ham. Og han finder ud af hvor de befinder  sig og hvorfor.
Trådene fører tilbage til en geologisk ekspedition i Ægypten i 1958, som satte Anna og Clemens’ forhold på en alvorlig prøve og prægede det lige siden.

Køb bogen

Køb lydbogen indlæst af forfatteren

Lån bogen

Kampen om Syrakus

Gyldendal, 2002

Tvillingerne Malte og Selma har lige fået sommerferie. De er kommet hjem til bedstefar og bedstemor på deres gård ved fjorden. Her venter bedstemor med lune kanelsnegle og hjemmelavet hyldeblomstsaft. Vejret er skønt, og om fem dage er det sankthans.
Men idyllen varer ikke længe. Malte og Selma hvirvles bogstaveligt talt ind i et voldsomt drama i en verden langt borte. Et drama fuldt af gådefulde mord og uforklarlige hændelser. Sammen med slavedrengen Aris og matematikeren Archimedes prøver Malte og Selma at opklare det hele – men kan de nå det, inden det er for sent ...

Køb bogen

Lån bogen

Brønden

Rosinante, 2000

 

Der hænger fotografier på snore rundt langs væggene i den lejlighed, Emma har lejet. Hun må bevæge sig i labyrinter af bogstakke og papirer. Udenfor i den fremmede by trænger virkeligheden sig på: De summende stemmer, råbene og kirkeklokkerne. Lugtene. Varmen. Og et sted derude er den mand, som Emma forfølger og siden indleder et kærlighedsforhold til.

Dér i Lissabon dukker også gamle billeder op. Fra barndommen hjemme ved Limfjorden: Det hemmelige besøg i Sundmandens hus. Troskabseden med søsteren Ida. Ida med det syge blod. Og moren. Nu hvor hun selv skal være mor.

Køb bogen

Køb bogen indlæst af forfatteren

Lån bogen